Coldroom reduction to build office space. 
Our client in County Durham was contemplating building additional office space to free up an existing room to create a staff rest area. We proposed a cost effective solution to convert an unused corner of their chiller to form the room. Insulated panel was installed and later over cladded with thermo colour PVC cladding in matt pebble grey with tongue & groove ceiling planks. The installation has created a managers office with all round vision to staff areas and coldroom.  
The PVC wall cladding finish ensures years of low maintenance with no future decorating and associated costs. The client was especially pleased as the project had very little impact on their operations and was delivered on programme and under the original budget.  
 
 
 
 
Share this post:
Our site uses cookies. For more information, see our cookie policy. Accept cookies and close
Reject cookies Manage settings